Unde sa-ti plasezi camerele de supraveghere in casa

Sistemele cu camere de supraveghere video sunt foarte bune impotriva hotilor. Acestia evita sa patrunda in case protejate cu alarme si monitorizate cu camere de supraveghere. Proprietarii se simt mai in siguranta si mai increzatori in siguranta caminului atunci cand au instalat un sistem performant.

Camerele de supraveghere wireless sunt foarte eficiente la monitorizare, dar este foarte important si plasamentul acestora. Trebuie sa ai grija cum le asezi, pentru a monitoriza atat intrarile, cat si locurile din casa unde ai lucruri de valoare. Iata o lista de locuri unde le poti aseza pentru a beneficia la maxim de ele:

Intrari si iesiri

Usile de la intrare sunt cele mai bune locuri unde poti monta camere de supraveghere. Pot inregistra astfel fetele infractorilor. Imaginile capturate de camere sunt astfel usor de folosit pentru a-i identifica de catre politie.

Cand montezi o camera de supraveghere la intrare, asigura-te ca ai o camera care poate filma in conditiile de luminozitate de acolo. Daca nu este lumina, ia o camera cu infrarosu, care comuta automat in modul alb-negru atunci cand nu este lumina.

Daca ai intrari secundare, monteaza camere si acolo. Prezenta unei camere de exterior descurajeaza infractorii si te protejeaza.

Camere din locuinta unde ai obiecte de valoare

Este bine sa montezi camere de supraveghere in camerele unde ai obiecte de valoare, echipamente hi-fi, la tabloul de sigurante, in camerele unde ai calculatoare, intrucat acestea pot fi o prada usoara. In plus, poti pune camere de supraveghere unde nu s-ar astepta nimeni sa le vada: in camere de depozitate cum ar fi o debara, unde nu ar fi descoperita decat daca ar deschide usa, in holuri, etc. . Poti opta si pentru camere de supraveghere ascunse.

Camerele de supraveghere au multe functii, pentru a raspunde diverselor necesitati. Inainte sa te hotarasti sa investesti intr-un sistem de supraveghere video, este important sa te familiarizezi cu notiunile de baza. Daca vrei sa obtii cele mai bune camere, verifica online review-uri ale altor cumparatori. Vei gasi magazine online care ofera sisteme complete de supraveghere video ce raspund majoritatii cerintelor tale, ieftin.

Daca vrei sa investesti in camere de supraveghere pentru acasa, alege camere de supraveghere wireless. Acestea functioneaza si daca este o pana de curent, si nu sunt nici foarte scumpe. Alaturi de un sistem de alarma care functioneaza cum trebuie, ai maximul de securitate, si la un buget decent.