joburi naveta

Locuri de munca de acasa sau pentru care faci naveta – cum sa le gasesti

Sfaturi pentru gasirea de joburi in orase vecine

  1. Trateaza joburile ca si cum ar fi un job local. Angajatorii nu cauta navetisti ci angajati. Este posibil sa dureze si de 3 ori mai mult sa gasesti un job in alt oras decat in orasul tau. Daca esti din Biharia si cauti joburi in Oradea, nu te gandi la distant pe care ai parcurge-o in fiecare zi pana la birou sau de timpul consumat, ci la beneficiile pe care le-ai avea sau la posibilitatea de a te muta in Oradea.
  2. Aplica numai la joburi pentru care esti calificat. Intra pe site-uri unde angajatorii platesc mult pentru listarea joburilor. Astfel vei evita tepele si pierderi de timp si bani cu interviuri pentru joburi inexistente sau pentru care s-a ales deja un candidat. Nu multi asa zisi angajatori ce cauta sa dea tepe sunt dispusi sa plateasca pentru listarea joburilor lor.
  3. Poti cauta joburi pe site-uri mari specializate cautand “naveta” ca si cuvant cheie. Astfel vei putea gasi chiar locuri de munca aproape de tine. Unele dintre aceste locuri de munca (cele mai bune) implica sa mergi la sediu periodic.
  4. Cauta locuri de munca la companii despre care deja stii ca accepta angajati ce fac naveta. Poti chiar cauta pe Google. Cand le gasesti, intra direct pe site-urile lor si vezi ce posturi au libere. Exista posibilitatea sa fie un loc de munca perfect pentru abilitatile si cunostintele tale.
  5. Alta posibilitate de a gasi locuri de munca unde sa faci naveta este sa te folosesti de o companie specializata in gasirea de joburi. Exista firme cu reputatie in domeniu, ce stiu deja ce companii cauta profilul tau de angajat si care dintre acestea accepta navetisti. Este posibil sa plastesti pentru astfel de servicii, iar unele companii sunt mai bune decat altele.

Daca alegi sa folosesti serviciile unei astfel de firme, vei salva mult timp si vei candida numai la joburi cu competitive mica. Mult mai putini oameni au acces la joburi listate in comunitati cu membership platit, acest lucru insemnand pentru tine un avantaj in gasirea unui job interesant.

Exista site-uri specializate, ca Aptjob.ro, unde nu platesti, si este chiar usor sa gasesti locuri de munca unde poti lucra de acasa “pe bune”, nu oportunitati spectaculoase, tepe de tip mlm si alte cascadorii des intalnite (cel mai bun exemplu: comentariile ce apar la toate stirile site-urilor mari de mass-media).

In speranta ca aceste sfaturi te vor indrepta in directia corecta, iti multumim ca ai citit articolul nostru si te mai asteptam!