online trading

Cateva pareri despre Sales Point

Cu toate ca domeniul trading-ului online a apărut la noi în urma cu câțiva ani, prea putini sunt cei care au idee despre ce este vorba. Am observat ca cei mai multi confunda investițiile pe piața de capital cu jocurile piramidale de tip FNI sau Caritas (care s-au dovedit a fi înșelăciuni) sau cu asigurările de viata. Nu știu de unde le vin aceste idei. Cel mai probabil romanilor încă le lipsește educația financiara, chiar și când dispun de suficienți bani.

Ați observat ca cei mai multi dintre ei aleg sa își păstreze economiile la banca doar pentru ca acest lucru le da o mai mare siguranța? Ceea ce nu înțeleg ei este ca la banca dobânda este foarte mica. Tot banca este cea care folosește banii fiecăruia pentru investiții pe piața de capital pentru a-i înmulți. De ce oare oamenii care dispun de bani nu fac ei înșiși acest pas? Investindu-și economiile pe piața de capital, pot dispune în orice moment de lichidități (este știut faptul ca isi pot retrage oricând banii sau profitul), de transparenta și mai ales de posibilitatea de a face un profit rapid de 10-15 %. Pe internet, despre Sales Point sunt destule păreri. Trebuie doar căutate și filtrate.

Ca în orice alta situație de viata, de câștigat au doar cei dispuși sa își asume anumite riscuri. Când vine vorba despre Sales Point, aceasta companie are singurul sistem de money management menit sa vina în ajutorul celor care înțeleg ce înseamna investiții pe piața de capital: datorita tehnologiei moderne, limitele pot fi setate în asa fel încât, orice s-ar întâmpla, câștigul sau pierderea sa fie în limita pragului de risc setat. Așadar, temerile legate de riscuri sunt nejustificate și apar în general la cei care nu se documentează suficient, cei care nu cer păreri de la specialiști, care nu țin cont de informațiile din domeniu.

Datorita tehnologiei foarte avansate din domeniul trading-ului online, lucrurile s-au simplificat mult în ultima perioada, ceea ce înseamna ca totul se desfășoară ușor și rapid când vine vorba despre tranzacții în piața. De exemplu, pentru a parcurge o analiza, pentru a seta limitele de risc și pentru a deschide tranzacții în piață, nu e nevoie de mai mult de 10-15 minute pe săptămână. Din păcate, multi neavizați emit păreri care nu au nici un suport real și care induc în eroare alte persoane. Sfatul meu este sa intrați pe Sales Point, locul unde fiecare informație este clara și face lumina în lumea trading-ului online.

Pentru persoanele care dispun de niște economii și ar dori sa încerce sa le investească cu scopul de a câștiga bani, pentru cei care dețin o afacere și conștientizează faptul ca, la un moment dat, dacă ar investi mai multi bani în propria afacere ar bloca totul din cauza saturației, pentru cei care vor sa își diversifice investițiile, Sales Point oferă suportul necesar și idei de business pentru intrarea pe piața de capital. Dacă aveți păreri diferite, vă aștept cu un comentariu…